TIPS!! TÄNK PÅ DETTA INNAN DU KÖPER BIL

  visningar 22,687

925 MOTOR

11 månader sedan

Här kommer mina starka tips på saker du bör tänka på vid begbilsköp.
Stort TACK TILL UPPLANDSMOTOR
Super tack för stödet!!
För samarbeten och marknadsföring: Kontakta oss på instagram DM ( Direkt Message)
@925Motor på instagram

Kommentarer
Dominik Road Adventures
Dominik Road Adventures 3 månader sedan
1:07 detta är bulshit det stämmer inte alls ;9 har köpt 2 bilar i två olika länder och ingen av dem i verkstad gjorde det som skulle göras ;) vet du vad ?! stämpel och underskrift kan göra vem som helst så det är irrelevant ;) man ska öppna huvud och kolla . I boken ska man kolla sist eller aldrig :D helt onödigt ;)
O'boy O'boy
O'boy O'boy 5 månader sedan
Kan du inte göra ett klipp från en oseriös handlare oxå . De som inte ens bryr sig när man kliver in i bilhallen och bilarna står packade som sillar och är långt ifrån det utlovade skicket
Ahmed Ali
Ahmed Ali 6 månader sedan
Eld
sangar montana
sangar montana 11 månader sedan
Det luktar bara reklam😴
emilio does car stuff
emilio does car stuff 11 månader sedan
👌👍
Erik Larsson
Erik Larsson 11 månader sedan
Skicka. Inte. En. Handpenning!
Daniels barnkanal
Daniels barnkanal 11 månader sedan
Om man köper ny bil då?
felipo bond
felipo bond 11 månader sedan
Yaaaaaw
axel björnsson
axel björnsson 11 månader sedan
Tjena silver jag är 18 och vill spara till bil kan du göra en video på hur man ska tänka när man kollar efter sin första bil. Jag behöver verkligen hjälp pappa är inte bil intresserad och säger köp en clio haha men jag vill ha en Audi 3.0 tdi. Och ska man typ bry sig om mil, vart ska man kolla extra mycket osv hade varit tacksam om du gjorde en sån video :)
Albin Sjöö
Albin Sjöö 11 månader sedan
Jag vill att du ska test köra en: Lotus Exige S Min dröm bil. Jag har alltid gillat formen av en Lotus!
ЯдБдstд ̃TM
ЯдБдstд ̃TM 11 månader sedan
man får alltid eller oftast se klipp hur man ska gå tillväga när man köper en bil, beggad eller ny. jag vill se ett klipp om hur man och vad man bör tänka på när man ska sälja en bil. personligen vågar jag inte sälja privat. tror stenhårt på att jag ska bli lurad på både bil och pengar....
Philip Eriksson
Philip Eriksson 11 månader sedan
Grymt avsnitt som vanligt & schyssta tips! Better safe than sorry ;)
Jesper Broberg
Jesper Broberg 11 månader sedan
👍👍👍👍👍👍👍
這我#Diddi
這我#Diddi 11 månader sedan
Du är bäst
Jacob Plahn
Jacob Plahn 11 månader sedan
Vilken Upplands motor var du på? Den i Hammarby sjöstad?
Marcel Cline
Marcel Cline 11 månader sedan
Älskar dig, bästa fkn program ledaren!!!!💯🤘🏽💯💯
Isak Hultgren
Isak Hultgren 11 månader sedan
Betalade dom bra ?
Nicholas
Nicholas 11 månader sedan
kom igen dåå..lite längre videos kan du producera
T Batong
T Batong 11 månader sedan
Alla säljare luras, de finns bara dom som gör det snyggare och lyckas få dig stt tro att det var en bra affär. Är det bara jag som tycker det är nästan obehagligt att gå runt på en bilfirma? Man känner i luften hur mycket falskhet som befinner sig där, vilket är synd då jag gillar bilar.
Christoffer4163
Christoffer4163 11 månader sedan
När ser man klippet på tv i reklampauserna? Skämt och sido, det är alltid nya vilsna spekulanter som ska ut på marknaden som behöver vettiga tips 👍
925 MOTOR
925 MOTOR 11 månader sedan
Christoffer4163 😃🙌🏻🙏🏼
AcKia1337
AcKia1337 11 månader sedan
Jag jobbar som bilförsäljare på en av Sveriges största bilhandlare och jag kan starkt rekommendera car.info! Helt gratis.
Oliver Holmström
Oliver Holmström 11 månader sedan
Riktigt bra kanal med roligt content. Bra energi i dina videos. Fortsätt med detta!
925 MOTOR
925 MOTOR 11 månader sedan
Oliver Holmström 🙏🏼😃🙌🏻
noerden91
noerden91 11 månader sedan
gillar ochså upplands motor i kista men tycker det börjar bli dax att fräsha upp upplands motor i uppsala och tabort den där gamla jävla Volvo C70n som har vart på taket sen C70n va en ny modell ser så illa ut släng upp en polestar 1 istället goo.gl/maps/r7HVQcgwdrB6LF3L6 länk till folk som inte har sett den stackars C70n
Turbo Dashcam
Turbo Dashcam 11 månader sedan
Hahaha sjukt!
Leo
Leo 11 månader sedan
👍👍
Alfred Ozolins 4
Alfred Ozolins 4 11 månader sedan
Du filmade på min pappas jobb. PS älakar din kanal!!
925 MOTOR
925 MOTOR 11 månader sedan
Alfred Ozolins tack vännen 😃
Filip Wennergren
Filip Wennergren 11 månader sedan
Bra, men för lite för mycket produktplacering...
Donkens
Donkens 11 månader sedan
Sen kan du inte förvänta dig att en biljournalist kan skapa content utan att ha bra relation med återförsäljare. Sen har man även möjlighet att välja företag man framhäver, t.ex någon man själv skulle handla hos.
Peter Jansson
Peter Jansson 11 månader sedan
Tack för tipsen,man kan aldrig kolla upp en beg. bil för mycket.Två tummar upp.
925 MOTOR
925 MOTOR 11 månader sedan
Peter Jansson super tack😃❤️
Nick Westedt
Nick Westedt 11 månader sedan
Diggar lätt upplands motor!
Alenator00
Alenator00 11 månader sedan
Känns som du stressad igenom de fyra punkterna, sedan annonserade du ett företag :P
925 MOTOR
925 MOTOR 11 månader sedan
Alenator00 första gången med en sådan video. Så jag va lite stressad för att jag inte ville att den skulle bli för lång😃 Sen tipsade jag om ett bra företag för dig som känner sig otrygg av att köpa bil privat.
Smaug
Smaug 11 månader sedan
aha ok? är bilen skrot om man servar och lagar sin bil själv? ska man se upp för en sån bil då menar du mest korkade tips jag hört på länge men håller med dig om handpenning !! skulle aldrig lämna in min bil på en verkstad litar inte på en enda jävel !!! Äger en Audi A4 2014.
Smaug
Smaug 11 månader sedan
självklart har jag kvar alla kvitto som är gjort med bilen "Sen har en bil med stämplar från en auktoriserad verkstad högre andrahandsvärde. Men det kanske du redan visste"?? hur kom du fram till det ? du vet att jag sparar grova pengar på att serva och laga bilen själv sen kommer jag ha kvar bilen mins 5 år då är inte bilen värd några större summor. jag kanske tog i att det var korkade tips men dom var inte speciellt genomtänkta finns bättre tips att komma, ett bra tips ta med en felkodläsare när du köpet en begagnad bil då ser man om det finns dolda felkoder!
925 MOTOR
925 MOTOR 11 månader sedan
Smaug min vän, du verkar upprörd. Jag säger att man ska kolla upp att stämpeln ifrån verkstaden som påstås ha servat den. För att skydda sig själv för framtida fel och garantiåtaganden. Säger inte att din bil är sämre för att du servat den. Du kanske är jätte duktig och vet vad du gör. Men 99% av dom som meckar själva har inte alltid all kompetens att faktiskt utföra det hela fackmässigt. Sen kan du alltid när du säljer bilen, visa alla kvitton på delar du bytt vilket är en trygghet för den som köper bilen av dig. Sen har en bil med stämplar från en auktoriserad verkstad högre andrahandsvärde. Men det kanske du redan visste. Förstår inte varför du tycker att det jag säger skulle vara korkat. Jag ger tips till den som inte har så mycket erfarenhet eller känner att dom kan ta till sig av det jag säger på ett positivt sätt. Må bäst nu!! Mvh 925Motor
Smaug
Smaug 11 månader sedan
@Scaper 420 haha ok tomte lämna in du din bil hos Audi Verkstad och betala en vanlig olje servis för 3500 kr medan jag köper Castrol olja från Tyskland för 50 kr liter, bytte framlager förra veckan bytte själv så klart Audi ville ha 7000kr bara !!!!, och om du undrar så är jag utbildad mekaniker och nej inte 740 bonde / fordonsprogrammet har du något mer att tillägga Pajas?
Fizzy_bubbles
Fizzy_bubbles 11 månader sedan
Om du är händig nog att fixa din bil själv så absolut så är det INTE korkat att köpa en bil som någon tidigare ägare har servat själv! Men majoriteten av människor är inga mekaniker eller kunniga på att fixa sina bilar och då blir det jävligt dyrt om nåt inte fungerar! Så det är inte alls några korkade tips alls, även om man kan fylla på med fler tips.
Scaper 420
Scaper 420 11 månader sedan
Ja men precis därför säger han ju att dom är skrot för du och resten av alla hobbymekaniker är inte utbildade till att fixa bilar. Speciellt inte din 2014 Audi som ingen frågade om.
Erik Jonsson
Erik Jonsson 11 månader sedan
Vilken king
Kusqen
Kusqen 11 månader sedan
Första tips köp inte en tysk bil
Kleovil Kovaçi
Kleovil Kovaçi 11 månader sedan
HAHAHAHAHHAHA SKA MAN KÖPA EN VOLVO ELE😂😂😂😂😂
AcKia1337
AcKia1337 11 månader sedan
Kusqen utveckla, snälla.
fabian kivinen
fabian kivinen 11 månader sedan
😀
E60_Alex
E60_Alex 11 månader sedan
Grym video som vanligt Silver! 🔥
Daniel Andrén
Daniel Andrén 11 månader sedan
Jag vart lurad när jag köpte bil i somras. Förra ägaren sa att han aldrig haft problem och att den var nyservad. Hann inte åka mer än 50 mil så var dieselfiltret tätt. Från och med nu köper jag inte begagnad bil av privatpersoner
Daniel Andrén
Daniel Andrén 11 månader sedan
T Batong nu har jag bytt nästan allt på bilen. Ny vattenpump, termostat, kamrem, kombiinstrument, egr värmare och detta är bytt på ungefär 500 mils körning.
T Batong
T Batong 11 månader sedan
Daniel Andrén de e inget fel, de kallas underhåll. Bara för någon aldrig haft ett fel på bilen betyder de inte att du aldrig kommer behöva byta delar och filter på bilen.
Mr Sami
Mr Sami 11 månader sedan
Grymt bra, ska tänka på det när jag köper en begagnad bil nästa gång
Ibracadabra 21
Ibracadabra 21 11 månader sedan
Tack för tipsen
N
N 11 månader sedan
Gäller detta enbart om man köper hos privatpersoner eller är det något du rekommenderar också om man köper hos en bilhandlare?
Filip Pieti
Filip Pieti 11 månader sedan
Det finns många fler oseriösa bilhandlare som fuskar och luras än man tror. Oavsett om det är en bil för 30 000 eller 300 000, men det gäller främst mindre firmor
Partierocking
Partierocking 11 månader sedan
Bilhandlare kan vara lika illa, jag förösker alltid vända mig till en "stor" och "legit" aktör som han nämner i videon. Upplandsmotor, BraBil, Bilia är några exempel. Små privata firmor kan också vara bra självklart, men det oftast dem som också kan ge störst problem.
Vitoman901
Vitoman901 11 månader sedan
Var försiktig med handlare också, de kan också lura dig. Det hände en polare ganska nyligen
Edison Dikho
Edison Dikho 11 månader sedan
Grym du är Man väntar varje dag på nya videos
925 MOTOR
925 MOTOR 11 månader sedan
Edison Dikho 😃❤️
ArsenalVideosHD
ArsenalVideosHD 11 månader sedan
😍😍
Måns gustafsson
Måns gustafsson 11 månader sedan
@925 motor de har ca 400 k subscribers!
Carl
Carl 11 månader sedan
ArsenalVideosHD va?
Lukas
Lukas 11 månader sedan
Här sitter man 02:49 och väntar spänt!
KÖPA BIL, MISSTAGEN DU GÖR
07:28
GörDetMedRW
visningar 68tn
Dude Perfect Corn Maze | Nerf Battle
6:54
Dude Perfect
visningar 6mn
Dryga BÖTER i Monaco med RS7 2020
16:18
925 MOTOR
visningar 50tn
Vad kostar bilen egentligen?
22:40
Thobias Eriksson
visningar 3,7tn
Provkör Audi RS7 725 hästkrafter
10:00
925 MOTOR
visningar 92tn
TESTAR NYA 2020 AUDI RS6 C8
16:42
925 MOTOR
visningar 53tn
TÄNK PÅ DETTA NÄR DU KÖPER EN BEGAGNAD BIL
18:53
TRIMMAD FÖR 250.000kr BLEV SKROTAD!!
12:47
Dude Perfect Corn Maze | Nerf Battle
6:54
Dude Perfect
visningar 6mn
What is the Most Beautiful Motorcycle?
10:26
Can We Fix The Damage? Free Snapper Mower.
1:6:25
Visar min bil  *D24*  (Vlogg 133)
16:36
bongelihej
visningar 65tn